Versio

Als je opzoek bent naar goedkope hosting kan je niet om het bedrijf Versio heen.
De goedkoopste hosting wordt in Nederland, Duitsland, België en Groot Brittannië namelijk aangeboden door Versio.
Waarom is dit Nederlandse hostingbedrijf zo goedkoop? Wat voor diensten bieden ze aan?

Argeweb Cloud VPS

De goedkoopste hosting in Nederland

versioWaarom is Versio zo goedkoop? Dat heeft met vele verschillende zaken te maken. Het bedrijf bestaat al sinds 2008 en heeft een grote klantenportfolio opgebouwd. Veel zaken zijn volledig geautomatiseerd en geoptimaliseerd voor gebruiksgemak. Ze hebben eigen datacenters en zijn één van de grootste hostingbedrijven in de Benelux. Door het grote aantal klanten kan het hostingbedrijf allerlei zaken op veel grotere schaal inkopen, wat de prijs enorm drukt. Men rekent dit door aan de klant, waardoor je als klant zeer goedkoop uit bent. De klanten bestaan uit particulieren die een kleine website hosten, tot grote webwinkels en zelfs vliegmaatschappijen.

Goedkoop is duurkoop?
Het feit dat Versio de goedkoopste webhosting aanbiedt, wilt niet zeggen dat dit de diensten nadelig beïnvloed. Integendeel. Juist doordat het bedrijf zoveel klanten bedient, zijn alle processen geoptimaliseerd. Als er zich ergens een probleem voordoet, weet men precies waar het aan ligt. Ze hebben namelijk alles in eigen hand en dat is mede wat het bedrijf zo goedkoop maakt.

Versio biedt vele verschillende vormen van hosting aan, een vorm daarvan is resellerhosting. Klanten van het bedrijf kunnen middels resellerhosting ook zelf hosting aanbieden. Vanaf een zolderkamer is het voor klanten die resellerhosting afnemen, zonder servers en een Gigabit verbinding, toch mogelijk om een hostingbedrijf op te zetten. Dit gebeurt op grote schaal, waardoor Versio indirect nog veel meer klanten bedient.

goedkope hosting versio

De hostingdiensten van Versio

Versio biedt vrijwel alles aan wat met hosting te maken heeft. Van domeinnamen, die tegen inkoopprijzen worden aangeboden, tot een zeer uitgebreide goedkope VPS, die de klant zelf kan samenstellen. Shared hosting is de meest afgenomen vorm van hosting, het bedrijf biedt vele verschillende hostingpakketten aan. Het is mogelijk om webhosting pakketten af te nemen die speciaal geoptimaliseerd zijn voor WordPress, Joomla of Magento. Wie liever een IP adres uit Groot-Brittannië, België of Duitsland afneemt, kan ook daarvoor een speciaal hostingpakket afnemen.  De servers staan in een ‘high availability cloud’, als een server niet genoeg capaciteit heeft, neemt een andere server het onmiddellijk over. Hierdoor is het vandaag de dag vrijwel uitgesloten dat er ooit echt downtime is bij Versio.

WordPress in een paar klikken online!