Neostrada goedkope hosting

Neostrada is een hostingbedrijf dat is opgericht in juni 2013.
Momenteel heeft Neostrada meer dan 35.000 klanten en zijn er ruim 70.000 domeinnamen geregistreerd voor zowel zakelijke als particuliere klanten.
Neostrada staat bekend als een aanbieder van extreem goedkope hosting. Dat de lage prijzen geen invloed hebben op de kwaliteit blijkt uit de reviews die klanten achterlaten op hosting review websites.

Argeweb Cloud VPS

Neostrada hosting mogelijkheden

neostradaNeostrada heeft verschillende hosting pakketten en kan een iedere klant bedienen, van goedkope shared hosting, SSD tot managed VPS hosting.
Het goedkoopste pakket is slechts €0,85 per maand en een .nl domeinnaam kost normaal hooguit €8,- per jaar.
Veelal heeft Neostrada kortingsacties, waardoor domeinnamen nog goedkoper zijn. Ten tijde van dit schrijven kost een domeinnaam slechts €2,95, een paar cent boven de inkoopprijs. Een dedicated IP4 adres, wat noodzakelijk is voor bepaalde SSL certificaten kost €29,95 per jaar.
Er zijn vele verschillende SSL certificaten te verkrijgen, ook shared SSL certificaten.
Bij alle hosting pakketten die het bedrijf aanbiedt kan de klant onbeperkt email adressen en subdomeinen aanmaken.

Klantenservice en support
De klantenservice van Neostrada is erg pragmatisch en uitstekend te bereiken middels email.
In bijna alle gevallen reageert de klantenservice binnen een uur op een iedere vraag.
Op zondag is de klantenservice echter niet bereikbaar. Indien vragen echt niet middels email zijn op te lossen neem Neostrada telefonisch contact op.
In de meeste gevallen zijn support vragen uitstekend op te lossen middels email en is telefonisch contact niet noodzakelijk.

Gewone webhosting pakketten

Hieronder een kort overzicht van alle webhosting pakketten die Neostrada aanbiedt. Van shared , SSD, reseller tot managed VPS hosting.

Webhosting Starter voor €0,85 per maand

 • 3 GB schijfruimte
 • Ongelimiteerd dataverkeer
 • PHP 5.4, PHP 5.5, PHP 5.6 en PHP 7.0 zijn ondersteund
 • cPanel control panel
 • Meer dan 280 klant en klare scripts, waaronder WordPress en Magento
 • Maximaal 100 domeinnamen op dit pakket

Webhosting Extra voor €2,00 per maand
Dit pakket heeft alles wat het Starter pakket heeft en daarnaast nog 25 GB schijfruimte.

Webhosting Master voor €4,00 per maand
Dit pakket heeft alles wat de Starter en Extra webhosting pakket hebben, alleen kan men onbeperkt domeinnamen aan dit pakket koppelen.
Er is geen datalimiet en de klant mag zoveel schijfruimte gebruiken als noodzakelijk is.

SSD webhosting pakketten

SSD webhosting is tot 10 maal sneller dan reguliere hosting, het voordeel hiervan is dat websites veel sneller laden. Aangezien SSD harde schijf een stuk duurder is dan een gewone harde schijf, zijn deze hosting pakketten iets duurder. Niet alleen bezoekers waarderen snel ladende websites, Google beloont websites die snel laden door ze hogere posities te geven in de zoekresultaten.
Voor al deze pakketten geldt een 14 dagen niet goed, geld terug garantie.

Budget pakket voor €3,19 per maand

  • 3 GB schijfruimte
  • Ongelimiteerd dataverkeer
  • Razendsnel dankzij SSD schijven
  • 2 virtuele processors en 2 GB RAM
  • Uptime garantie is 99,9%
  • PHP 5.4, PHP 5.5, PHP 5.6 en PHP 7.0 zijn volledig ondersteund
  • 1 GB PHP Memory limit
  • cPanel control panel
  • Meer dan 280 klant en klare scripts, waaronder WordPress en Magento
  • 1 domeinnaam op dit pakket

Business pakket voor €6,39 per maand
Dit pakket biedt alles wat het budget hostingpakket biedt plus 25 GB schijfruimte en daarnaast is het mogelijk om onbeperkt domeinnamen te koppelen aan het pakket.

Business pakket voor €8,00 per maand
Precies hetzelfde als Business en Budget, maar bij dit pakket kan men 50 GB schijfruimte gebruiken.
Indien er hulp nodig is bij het verhuizen van een website, helpt support daar kosteloos mee.
Normaal wordt er €50,- gerekend voor het verhuizen van een website.

Reseller pakketten

goedkope hostingWie zelf een hostingbedrijf wilt beginnen, maar geen geld wilt investeren in hardware en software, kan ook bij Neostrada terecht. Middels een whitelabel is het mogelijk om zelf klanten te bedienen, zonder dat deze kunnen waarnemen dat de werkelijke hosting bij Neostrada loopt. Je bepaalt als reseller zelf de prijzen en voorwaarden. Resellers krijgen korting op domeinnamen. Er zijn 3 verschillende reseller pakketten, namelijk Small, Beginner en Plus.

Het Small hosting pakket is geschikt voor 25 klantaccounts en heeft 10 GB schijfruimte, Beginner heeft 50 accounts en 50 GB schijfruimte en met Plus is het mogelijk om 250 accounts aan te maken verdeeld over 250 GB aan schijfruimte. Dankzij de API van Neostrada kunnen klanten van een reseller zelf hosting en domeinnamen bestellen zonder tussenkomst van de reseller.
Als de klant een domeinnaam aanvraagt, dan wordt deze volledig automatisch geregistreerd en toegevoegd aan de klant account indien de reseller dat zo instelt. Neostrada biedt daarnaast de plugins WeFact en WHMCS aan, waardoor de reseller facturen automatisch kan laten verzenden. Eigenlijk wordt het de reseller zo makkelijk gemaakt dat de vereiste technische kennis niet hoog is. Voor alle reseller pakketten geldt, 14 niet goed, geld terug garantie.

VPS SSD Cloud server

Neostrada biedt ook VPS hosting aan, onder de naam cloudbox server.
Alle VPS’en worden gehost op SSD schijven, waardoor websites tot wel 10 maal sneller laden. Bij ieder VPS hosting pakket krijgt de klant de eerste maand de helft korting en bij het simpelste pakket bedragen de kosten slechts €1,- voor de eerste maand. Als klant kan men per maand, kwartaal of jaar betalen. De VPS hosting pakketten zijn schaalbaar, er is keuze uit 10 verschillende mogelijkheden. Met de goedkoopste VPS heeft men 50 GB SSD schijfruimte, 1 virtuele processor, 2 GB RAM en 2 TB bandbreedte. Bij de duurste VPS heeft men maar liefst 500 TB schijfruimte, 20 GB RAM en 10 virtuele processors, 20 GB RAM en 20 TB bandbreedte.

Voor een extra bedrag van € 14,95 houdt Neostrada de VPS bij, updates worden geïnstalleerd en er is een uptime SLA van minimaal 99,9%
Wie niet bekend is met het onderhouden van een VPS, kan technisch onderhoud dus aan Neostrada overlaten.

WordPress in een paar klikken online!